Nyheter

Motionera med Säffle Stadslopp

27 maj så smäller det - det känner ni till. Då arrangeras Säffle Stadslopp med en mängd olika klasser som passar och attraherar alla, oavsett form. Inför denna folkfest erbjuder vi också alla möjligheter för dig att få in lite rörelse i ditt liv. Helt kostnadsfritt och utan förpliktelser. Nytt för i år är onsdags-träningar då det är fokus på rörelse och stärkande promenader.
Ända sedan starten för Säffle Stadslopp har det funnits möjlighet för Säffleborna och andra att komma igång och komma iform tillsammans med oss.

Måndagar 18.30 har blivit ett snudd på heligt klockslag för många löpare i Säffle. Löpargruppen Säffle Cityrunners har växt fram ur Stadsloppets löparkvällar och än idag tränar ett helt gäng hurtiga tjejer och killar på måndagkvällar.

För några år sedan kompletterades måndagspasset med ett lugnt och behagligt långpass på lördagar för alla som villa sparka igång helgen på bästa sätt. Även denna grupp lever i högsta grad och det är fritt fram att dyka upp om lusten faller på.

Nu har vi också lagt till onsdagar i motions-kalendern inför årets upplaga av Säffle Stadslopp. På onsdagar är det inte fokus på att springa fort och träna hårt. Utan då handlar det om att träffas, att promenera tillsammans och få upp lite lagom puls. Att komma igång och röra på sig helt enkelt.

Nedan hittar ni all information om våra olika grupper. Ni är varmt välkomna att hänga på och kom ihåg att det är mycket roliga att träna tillsammans med andra.

Kom igång med Säffle Stadslopp
Onsdagar 18.30, Medborgarhuset.

I denna nybörjargrupp är det "bara" fokus på rörelse, lätt motion med korta sträckor av jogg för dig som önskar det. Vill du enbart promenera i vårt vackra Säffle så går det självklart lika bra.

Kom i form med Säffle Stadslopp
Måndagar 18.30, Medborgarhuset

Löpträning i tre olika grupper och nivåer. Fokus på tempo, kvalitet, intervallträning. Passar dig som vill utveckla din löpträning och kondition.

Långpass med Säffle Stadslopp
Lördagar 07.30, Comfort Hotell

Lugn löpning och lite längre distans (omkring 14 kilometer). En riktigt härlig start på helgen och ett utmärkt komplement till din övriga träning för att bygga kondition, uthållighet och mental styrka.


Kommentarer

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: YrHwCZ (motverkar spam)
Inga kommentarer
Logga in