Nyheter

Två veckor kvar - uppladdningen börjar på allvar

Två veckor kvar till Säffle Stadslopp och allt fler bitar faller på plats. Fram tills ni står på startlinjen kommer vi presentera nyheter, information och inspirerande innehåll för att få er så laddade det bara går.

Idag bjuder vi på en liten intervju med Björn Richter som tillsammans med sitt ”gäng” från Boxen Säffle håller i trådarna kring allt som rör Lejonruset. Det finns glädjande nog en hel del nytt att berätta om denna klass och om arrangemanget som helhet.

Vi upplever att det finns ett ökande intresse att vara en del av Säffle Stadslopp och Lejonruset. Det visar inte minst det faktum att Säffle kommun och många företagare sporrar sina anställda genom att betala anmälningsavgiften.

Säffle kommun har dessutom dragit igång gemensamma löparkvällar inför det som väntar den 26 maj.

– Det känns ju riktigt kul att det finns så stort intresse. Inte minst det fördjupade samarbetet med Säffle kommun är ju väldigt positivt, säger Björn Richter.

Flera lokala företag jobbar enligt samma modell som kommunen gör. Bland annat Nordic Paper, Somas och Askås i form av huvudsponsor ser till att personalen får möjlighet att vara en del av folkfesten.
Väldigt positivt för arrangemanget såklart.

För alla som har varit med förr kommer det märkas ett antal förändringar vid start- och målområdet detta år - till det bättre såklart. Krokstad Herrgård kommer finnas på plats och man kommer att grilla kvalitetskorv och ha försäljning av smått och gott ifrån sin station.

Säffle Parkourförening kommer tillsammans med vår nya sponsor Jem&Fix att bygga upp en hinderbana i miniatyr som alla sugna barn får möjlighet att testa. Denna aktivitet innebär också att barnen har möjlighet att vinna startplatser till Military Fitness tävling - OCR Kids Challenge Göteborg 10:e juni.

Generellt kan vi säga att det blir lite mer av allt detta i år i Säffle Stadslopp. Vi har fler samarbetspartners som kommer synas på olika sätt. Brandt i Säffle, Granngården och Stenmagasinet håller igång grillarna på sin uteservering vid det spektakulära hindret Vallgraven.

– Brandt går in som sponsor och kommer ha en bil som rundningsmärke vid Medis. Vid starten av Lejonruset drar vi år isär startfältet lite extra direkt genom att börja med ett bärmoment. Däck eller vattenhinkar som deltagarna hämtar i lugn och ro innan start.

- Det kommer bli en riktigt publikvänlig och riktigt rolig dag med lopp som passar alla, från barn till vuxna, säger Björn Richter.


Se nu till att anmäla er och ta gärna med er en kompis!

Kommentarer

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: RRKpuF (motverkar spam)
Inga kommentarer
Logga in