Nyheter

Barnen i fokus under årets Stadslopp


Under årets Säffle Stadslopp är det extra mycket fokus på de yngsta barnen. Parkourbana vid start- och målområdet och spektakulära FunSquad kommer finnas på plats för att "hänga" med de yngsta deltagarna. Dessutom står Säffle kommun för startavgiften för barn och skolelever i Säffle. Passa på!


Det närmar sig med stormsteg. Nästa lördag 26 maj smäller det då vi kör Säffle Stadslopp med allt vad det innebär för sjunde gången. Är du barn eller skolelev i Säffle kommun är det ännu mer passande att vara med detta år. Säffle kommun står som sagt för anmälningsavgiften för barn, ungdomar och vuxna anställda i kommunen.

För de yngsta kommer det också att finnas lite extra mycket kul att ägna sig åt, vid sidan av själva loppen. Säffle Parkourförening kommer att bygga en hinderbana för "kids" vid start och mål. Detta arbete genomförs i samarbete med vår sponsor Jem&Fix. Riktigt kul.

Vid denna hinderbana kommer barnen att ha sällskap av det härliga gänget i FunSquad. Varför inte passa på att utmana någon av "superhjältarna".

Fredag 18 maj är sista chansen för att anmäla sig via Säffle kommun. Är du anställd eller vill du anmäla barn och skolungdomar så ska du maila namn och klass till. maria.karlsson5@saffle.se

Fotograf: Foto Mojje

Kommentarer

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: 4F8gvG (motverkar spam)
Inga kommentarer
Logga in