Nyheter

Regerande mästarna är laddade


Siktar man på att vinna lagtävlingen i Lejonruset så kommer man behöva kriga ner fjolårets mästare. De Misstänkta är på ingång och de ser fram emot årets upplaga ännu mer än förra året. Vi fick in liten pratstund med en av deltagarna i laget - Robert Huldén.

Det börjar fyllas på rejält i startlistan när det gäller Lejonruset. Klassen har kommit att bli riktigt populär och något av en höjdpunkt i Säffle Stadslopp. Några som återkommer i år igen är killarna i De Misstänkta som vann lagtävlingen 2017. Robert Huldén minns tillbaka på fjolåret med glädje och god känsla.

– Det underbara med förra året var att det var fler hinder men samma härliga stämning som 2016. Delmålet var att försöka vinna, vi visste att det skulle bli tufft. Men det viktigaste målet var att ge allt som ett lag och sen vara stolta och njuta efteråt.

Det är nu en dryg vecka kvar tills det är dags igen. Och De Misstänkta längtar efter att få komma tillbaka till Säffle.

– Det bästa är att ihop med nära och kära få dela denna upplevelse. Vi ser verkligen fram emot att återigen få hoppa och klättra på riktiga bilar, säger Robert Huldén.

Ni tar väl utmaningen på samma sätt som Robert och hans kompisar i De Misstänkta. Tävla indivuduellt eller dra ihop dina kompisar i ett lag. Om inte Lejonruset passar dig har vi såklart flera andra klasser - 10 km, Walking och klasser för barn och ungdomar.

Kommentarer

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: mZReUA (motverkar spam)
Inga kommentarer
Logga in