Nyheter

Nyheter och gamla godingar i Lejonruset


Lejonruset har kommit att bli något av en höjdpunkt under Stadsloppslördagarna. Inget undantag i år säkerligen. Vallgraven är såklart tillbaka och det är några helt nya hinder i denna upplaga. Håll i hatten.

Military Fitness är samarbetspartner och medarrangör med ansvar för just Lejonruset i första hand. Detta ansvar tar gänget alltid på stort allvar. Man tänker på helhetsupplevelsen för deltagare och publik, man jobbar för att hitta nya hindersponsorer och man lägger stor kraft på att garantera säkerheten för alla tävlande.

Årets upplaga av Lejonruset består av exakt 20 hinder. Många återkommande men också ett antal nya. Vi vill verkligen passa på att tacka alla företagare som hjälper till att bygga och ansvara för olika hinder längs banan. Utan er skulle det inte bli något Lejonruset överhuvudtaget.

Följande företag är med och sponsrar hinder: Granngården, Nordic Paper, Ljudmakaren, Säffle Fotbollsförening, Säffle Dykarklubb (sköter säkerheten vid Vallgraven), Gummicentralen/JP Entreprenad, Simons Bil & MC, Räddningstjänsten, ICOPAL, Jem&Fix, Brandt, Boys&Girls/DJ Chrille.

De nya hindren i år är:
Raptor - Brandt Bil ställer upp med en värstingbil som redan i inledningen av loppet kommer agera rundningsmärke för ett nytt bärhinder.
Dip Walk - Nordic Paper sponsrar detta hinder som efter passering vid Stortorget kommer kräva en hel del armstyrka för de tävlande.

I övrigt så kommer deltagare att stöta på många bekanta och utmanande hinder. Vallgraven ska såklart passeras, High Voltage ska krälas igenom i låg ställning, Burnout på torget är tillbaka, Junkyard med vattenbesprutning och Equalizer på Strömbron finns också med.

Ni hittar en banskiss med alla hinder utmarkerade här nedan.

Kommentarer

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: 4fLppp (motverkar spam)
Inga kommentarer
Logga in