Rutsch-kanan - ett löddrigt hinder


Säffles bästa och piggaste hårstudio är självklart en del av Lejonruset Säffle.
Boys&Girls kommer att sponsra och ta hand om ett "glidhinder" i Kanalparken.

Nedan följer en artikel/intervju där företages ägare ger sin syn på Säffle Stadslopp/Säffle Actionlopp, träning och engagemang för Säffle.

"Träning är livet"
Inger på Boys & Girls tvekande inte en sekund att vara med som en del av Säffle Stadslopp och i synnerhet Lejonruset Säffle när frågan dök upp.
- Självklart är B&G med där det händer. Det känns väldigt kul nu när Säffle stadslopp utvecklas på det här sättet. Säffle som helhet blir gladare med arrangemang som detta, säger hon.

Tanken med alla hinder i Lejonruset är att sponsorernas verksamhet ska prägla vilken typ av hinder det handlar om. När man driver en hårsalong så är det ju inte helt självklart hur man ska tänka. Men så mycket kan vi säga, att det kommer att bli lödder och utförsåkning utan skidor i en blöt kombination. Kanalparken och sluttningen där kommer att vara skådeplats för Boys & Girls spektakulära hinder.

I och med sitt engagemang i Lejonruset Säffle så är Inger med och inspirerar och pushar andra att röra på sig. För henne själv så är träning och aktivitet en självklar del av vardagen.
- Ja du träning är ju livet det och livet blir lättare med motion. Jag har alltid tränat, senaste åren så gott som Alla dagar i veckan. Skaffade PT och vad mer kan man säga, inget liv utan träning.


Vi tackar Inger och Boys&Girls för sitt stora engagemang för Säffle och för Säffle Stadslopp.