High Voltage

Mårten Stolt och hans företag Stolts El presenterar hindret High Voltage. Ett hinder det gäller att ligga lågt i.

1. Varför vill Stolts El vara en del av Lejonruset Säffle?
- AB Stolts Elektriska vill vara en del av ett aktivt Säffle som visar oss i framkant och gör det trevligt att bo och verka i Säffle.

2. Vad är det ni ansvarar för något hinder?
- Vi är värdar för Elhindret vilket kommer vara ett hinder som den tävlande med hög spänning kommer att få krypa rejält inför då hindret väntas ge både psykiska och fysiska minnesupplevelser med rejäl "bakspänning".

3. Vilken är din egen relation till motion och träning?
- Motion och träning är ett utmärkt sätt att koppla av och stärka bade kroppen och psyket för de ansträngningar man möter i vardagen. Som elektriker är det viktigt att ha med sig både kroppen och huvudet i arbetssituationer och förebygga arbetsrelaterade förslitningsskador och annat. Jag försöker röra på mig så ofta det går, ca 1-2 gånger i veckan. Har tidigare tränat Military fitness men kör nu egen träning då min rygg behöver lite andra övningar för att läka.

4. Hur ser du på betydelsen av arrangemang och folkfester i Säffle?
- Säffle måste visa att vi är en den underbara kommun att leva och verka i som vi verkligen är. Vi är duktiga både inom kultur och idrottsarrangemang. Vi syns långt utanför Säffle. Genom liknande aktiviteter gör vi oss attraktiva så att folk stannar kvar, flyttar till eller tillbaka till. Vi har alla chanser att lyckas så med liknande arangemang och därmed gör vi Säffle synbart och trevligt

Mårten Stolt, vd för Stolts El.