Boxen Race 5K

Boxen Race löps på en 2,5-kilometers varvbana som slingrar sig längs Byälvens vatten och genom de helt centrala delarna av Säffle. Man springer banan 2 varv.

Till anmälan

Information

Pris 300 kr. 350 kr för tävlingsklassen.
Datum 25 maj 2024
Starttid Tävlingsklassen startar 13:00. Boxen Race startar i mindre startgrupper var 5:e minut med första start 13:15.

2 st klasser - Tävlingsklass och Boxen Race

Medaljer till alla deltagare. Ej uthämtade priser vid prisutdelningen tillfaller tävlingsorganisationen.

Tidtagning på samtliga deltagare i tävlingsklassen.

Föranmälan stänger 23 maj.

Efter anmälan

Nummerlappar hämtas ut torsdag och fredag innan loppet hos Team Sportia Säffle samt i sekretariatet under tävlingsdagen. Kom i god tid för att undvika köer.
Start/Mål vid Medborgarhuset.

Omklädning och möjlighet till dusch kommer att finnas i Medborgarhuset vid start/målområdet.
Vätskekontroller finns finns på flera platser runt banan.
Servering finns i anslutning till start/mål-området samt hos våra fina caféer och restauranger i stan.
Prisutdelning sker efter att sista löpare har gått i mål. Sannolikt omkring 12:45 för löpklasserna samt ca 14:00 för Boxen Race.
Parkering av bil rekommenderas längs Billerudsgatan på ovansidan av Medborgarhuset eller vid 45:ans köpcenter precis intill E45. Det finns inte möjlighet att nyttja parkeringsplatserna i direkt anslutning till Medborgarhuset. 

Boxen Race

Alla deltagare som går i mål får vår fina medalj som är tillverkad i trä och som faktiskt är ett drickaunderlägg. Den är både miljövänlig och användbar.

Tävlingsklass Boxen Race

Alla deltagare som går i mål får vår fina medalj samt dom tre snabbaste, både dam och herr vinner varsin Kettlebell av Competition modell.

Simkunnighet

OBS. I Boxen Race ingår ett vattenhinder. I tävlingsklassen är det ett krav att alla hinder genomförs korrekt vilket då också betyder att simkunnighet är ett krav. I Run4Fun har man såklart alltid möjligheten att själv välja om man vill genomföra hindren eller inte. Man ska utmana sig själv men samtidigt ha roligt!

Åldersgräns

Åldersgräns är 15 år för Boxen Race. Yngre deltagare tillåts i sällskap av vuxen "medtävlare" som då ansvarar för den minderårige.

Fler frågor kring detta lopp?

Loppet arrangeras tillsammans med CMN Training - Boxen Säffle/Åmål.
Vid frågor gällande detta lopp maila ansvarig på CMN Training, Mattias Nord på: mattias@boxensaffle.se

Utmanande bana mitt i vackra Säffle

Boxen Race löps på en 2,5-kilometers varvbana som slingrar sig längs Byälvens vatten och genom de helt centrala delarna av Säffle.

Man springer banan två varv och tar alltså de flesta hindren 2 gånger, vilket gör 2024-års Boxen Race ännu roligare och mer intensivt. Bansträckningen är i stora delar ny men självklart finns tex den traditionella vallgraven kvar.

Underlaget är omväxlande asfalt, grus och gräs – och självklart kommer du mötas av ett antal härliga och utmanande hinder.
Logga in