Nyheter

Anmälningen har öppnat

Den som väntar på något gott brukar det heta. Nu är planerna lagda och beslutet fattat. Det blir Säffle Stadslopp och Lejonruset i år igen. Tillsammans med alla deltagare och åskådare siktar vi på en episk lördag 26 maj. Om drygt tre månader. Anmälningen är öppen så gå redan nu in och säkra din startplats.
Det är nu sjunde året som Säffle Stadslopp arrangeras. Säffle Fotbollsförening är även detta år stolt huvudarrangör. Tillsammans med våra medarrangörer, inte minst Military Fitness, Ljudmakaren, Säffle kommun, vår huvudsponsor Askås och alla andra som på olika sätt stöttar är målsättningen att göra det bättre än någonsin.

– Det är nu drygt tre månader kvar tills årets arrangemang. Precis lagom för att kunna komma igång att röra på sig och vässa formen. Vi hoppas verkligen på  mycket deltagare och åskådare även detta år. Det är otroligt viktigt att vi tillsammans försöker hålla liv våra folkfester i Säffle, det behöver vi, säger Patrik Otter, arrangemangsansvarig för Säffle Fotbollsförening.

 

Kommentarer

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: s76aWm (motverkar spam)
Inga kommentarer
Logga in