Nyheter

Värstingbil från Volvo Brandt vid Medis

Volvo Brandt är en av många samarbetspartners till Säffle Stadslopp. Detta kommer inte minst att synas vid start- och målområdet vid Medis. En värstingbil av modell Ford Raptor kommer att dra blickarna till sig. Som deltagare och publik har du möjlighet att vinna en provkörning.

Det kommer att vara fler aktiviteter och höjdpunkter vid start- och målområdet detta år. Volvo Brand bidrar till detta genom att köra dit en riktig "showstopper". En Ford F-150 Raptor kommer att finns till allmän beskåd. Bilen kommer också användas som ett rundningsmärke i samband med ett nytt "hinder" vid starten av Lejonruset.

Är du extra nyfiken på denna värstingbil så har du möjlighet att vinna en provkörning. Du skriver upp dig på en lista i sekretariatet i garderoben på Medborgarhuset. Vinnaren meddelas i samband med pristutdelningen i Lejonruset ca 14.45. Lycka till.

Fakta Ford F-150
450hk, extrem fjädring, 10stegad automatlåda, 0-96km/h på 5,0 s (Bilen väger 2,5 ton). Pris: 1,3 miljoner kronor

Vill du läsa mer om bilen. Klicka på länken.
http://www.vibilagare.se/test/biltester/provkorning/provkoring-ford-f-150-raptor-2018

Säffle Street-gliders och Säffle motorklubb

Det blir ännu mer motorer och bilar i samband med Säffle Stadslopp. Vid Stenmagasinet kommer Säffle Streetgliders att synas med ett antal av sina vackra bilar.

På Kanaltorget kommer Säffle Motorklubb, med Daniel Lundh i spetsen, att visa upp sina tävlingsbilar. Mycket att titta på för  bilentusiasterna i år alltså.

Kommentarer

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: LVqFy9 (motverkar spam)
Inga kommentarer
Logga in